Trappe og buet værn lavet af UNI-TEK A/S

Stålkonstruktioner og bygningsstål

Vi kan leverer alt inden for stålkonstruktioner og bygningsstål. 

Om det er større eller mindre projekter, så er det os du har brug for.

Diverse stålkonstruktioner fra UNI-TEK

 

Er du entreprenør, arkitekt eller har du brug for vores hjælp til et større projekt, så tag kontakt Søren på tlf. 60 11 58 72 eller på mail sen@uni-tek.dk. Han vil sørge for at vi kan være behjælpelige hele vejen igennem processen. Vi garantere, at alle vores stålkonstruktioner er CE-mærket, og lever op til EUs internationale direktiver og udføres i henhold til den harmoniserede standard EN 1090 op til EXC3.

Søger du inspiration, så kig videre her på siden. Finder du ikke det, du lige har brug for, så kontakt os!

 

En komplet trappe, der passer til din stil

En trappen bliver ofte som hjemmets nye møbel - men uanset om det er en trappe der skal være inde eller ude, så skal den passe ind i din stil i dit hjem. En trappe skal man have i mange år, så derfor skal den opfylde dine behov og ønsker, så du kan få glæde af den i mange år fremover. Når du vælger os, så vil vi sammen finde ud af hvilken type trappe der passer bedst til dine behov og ønsker.

Når du bestiller en trappe hos os, så får du en komplet trappe. Vi er leveringsdygtige i alle slags trin, så du skal bare finde ud af om du vil have trætrin, linoleumstrin eller noget helt tredje, du vil måske også gerne have lys i.

Ligeløbstrapper er den type trappe der bliver brugt til flugtvejstrapper, nedgangs trapper fra altaner og høje terasser eller den kan også bruges op til en hems. Du har også mulighed for, at få en ligeløbstrappe med et eller flere repos på.

En kvartsvingstrappe giver dig mange muligheder. Trappen har et kvartcirkelformet forløb, og trinene omkring svinget er kileformede. Det gør, at der er en glidende overgang til trappens skæve forløb, både før og efter de lige trin på trappen. Denne type trappe bruges når du skal have en forbindelse mellem stueetagen og 1.sal, hvor trappen ikke må fylde for meget.

Halvsvingstrapper drejer 180 grader og passergodt ind i et hjem hvor der ikke er plads til en ligeløbstrappe. Denne type trappe bruges ofte når man ønsker en minimalisktisk og enkel trappeløsning.

Har du brug for en pladsbesparende trappe, så er en spindeltrappe løsningen for dig. Det er en trappe der bevæger sig rundt om sin egen center stolpe. Denne type trappe bruges både til trapper indendørs og udendørs.

Er det en flugtvejstrappe du er på udkig efter, så kan vi også levere det. Vi skal nok sørge for, at den overholder de krav der er til sådan en type trappe.

Ligeløbstrappe

Ligeløbstrappe

Kvartsvingstrappe

Kvartsvingstrappe

Spindeltrappe

Spindeltrappe

Du kan også finde mere inspiration lige her.

Gelænder og værn der passer til dit behov

Alle vores gelænder/værn bliver tegnet og fremstillet så det passer til dit behov. Vi kan lave gelænder/værn til din; trappe, repos, altan og terrasse, hvad enten det er i glas, metal eller rustfrit stål. Om du ønsker det enkle eller det mere industrielle look, med eller uden bort, lodrette eller vandrette tremmeudfyldning, med rør eller hårdttræs håndliste eller fladjerns håndliste - så sørger vi for, at det kommer til at passe til din stil.

Herunder kan du se et par forslag til, hvordan dit nye gelænder/værn kan komme til at se ud. 

 

Model 1

Model 1

Model 2

Model 2

Model 3

Model 3

Model 4

Model 4

Model 5

Model 5

Har du brug for mere inspiration, vil vi anbefale dig at se videre på vores side med inspirations billeder. Du kan finde siden lige her.

Renovering af smedearbejde

Har du noget ældre smedearbejde, der bare trænger til en kærlig hånd, så kan vi også hjælpe dig med det, for nogle gange kan renovering af det du har, sagtens betale sig i stedet for, at der skal laves helt nyt. På billedet her, har vi renoveret en gammel indhegning rundt om en gravplads, der har stået siden starten af 1900-tallet.

 

Har du brug for vores hjælp? Kontakt os nu

Du er altid velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt Søren på tlf. 60 11 58 72 eller på mail sen@uni-tek.dk.

Før og efter billede af en renoveret indhegning.

Før og efter billede af en renoveret indhegning.