Specialfremstillede industriporte

Sikkerhed og holdbarhed der passer til dagligdagen.

Porte skal passe. De har en vigtig funktion, uanset om de er monteret i industrielle eller kommercielle bygninger. Om porten er lavet af stål eller aluminium og om den har vinduer eller ej afhænger af, hvilken opgave den skal løse. Det kan også have betydning, hvordan porten skal tage sig ud i forhold til facaden.

En ledhejseport fra UNI-TEK begynder som en dialog med UNI-TEKs projektleder. Vi drøfter, hvilken opgave porten skal løse, og hvilke specifikationer porten skal have. Det handler om sikkerhed, holdbarhed og udseende, der skal passe til dagligdagen.

Porte skal holdes vedlige med et lovpligtigt eftersyn og service. Få en aftale om PortService. Det er forebyggende, og forlænger portens levetid.

Vores industrihejseporte er

Så du kan få det format, den funktionalitet og det udseende du ønsker. 

Kategori: Industriporte

Panelerne er galvaniserede og overfladebelagt. Det gør, at de er perfekt beskyttet mod korrosion, og det sikre dem en lang holdbarhed, selv ved udsættelse af ekstreme vejrforhold.

Kategori: Industriporte

Alle vores hejseporte opfylder kravene i CE NEN-standarden.

Kategori: Industriporte

Alle vores hejseporte fremstilles udelukkende i Europa. Vores høje kvalitetsstandarder opretholdes ved hjælp produktinovation og omfattende intern kvalitetskontrol. Vores produkter gør at vi er en af de førende portproducenter i Europa.

Kategori: Industriporte

Kontakt port

Du er altid velkommen til at kontakte vores projektleder, for at høre hvad vi kan gøre dig og din port.