Industriservice

Vores industriservice montører har selvfølgelig de nødvendige svejsecertifikater. Vores industriservice-team tilbyder alt fra service og daglig vedligehold af bl.a. fabriksanlæg, maskiner, transportbånd og elevatorer - alt det der har med den almindelig driftsvedligeholdelses af proces industrien kan vi klare for dig. 

Vi kan også hjælpe med reparation og ombygning af fabriksanlæg, maskiner og procesanlæg, og derudover kan vi fremstille og renovere reservedele, komponenter, støbeskabeloner og forme. Vi kan lave de nødvendige ingeniørberegninger og sørge for, at der er CE-mærkning på de produkter hvor det kræves, at man overholder EUs internationale direktiver.

 

 

Vi hjælper med industriservice, når du har brug for det

Vi ved, at det kan koste dyrt når dele af ens fabriksanlæg ikke kører optimalt, og at der til tider er brug for hjælp nu og her. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe dig med det samme, vores serviceteam er fleksibel og står parate til at hjælpe, når du har et behov for det.  

Her kan du se noget af det vores industriservice-team kan hjælpe dig med. En af vores kunder havde desværre været så uheldig, at få ødelagt et autoværn efter en påkørsel.

Hurtig udskiftning og sikkerheden er genetableret.

Vi hjælper både med, at designe og udvikle nye forme og reservedele. Vores projektleder og teknisk designer kan komme med nye idéer og videreudvikle på jeres egene idéer, indtil vi har det helt perfekte resultat for jer.

Specialfremstillet rist fra UNI-TEK A/S

Vores industriservice-team arbejder både som smed på vores værksted og som montører rundt om i hele Danmark. Dette betyder også, at de kan være med i hele processen, lige fra opgaven skal designes til det skal monteres. 

 

 

 

 

El tavle fra UNI-TEK A/S
Smed fra UNI-TEK A/S
aludørkplade fra UNI-TEK

 

 

UNi-TEK A/S´ industri serviceteam
Arbejde udført af UNI-TEK
Jeppe fra UNI-TEK A/S