Garageport fra UNI-TEK A/S

Få en garageport med et personligt præg

Hos UNI-TEK har du som kunde mulighed for at designe din egen garageport, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne gennem hele designprocessen med vores faglige ekspertise, så du er sikker på, at den færdige port bliver som ønsket. Vi tilbyder selvfølgelig levering, montering og service af garageporte i hele Danmark. Du kan altid kontakte Carit på tlf. 61 11 11 02 eller på mail carit@uni-tek.dk, for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål.

 

Din nye garageport fra UNI-TEK

Vores brede udvalg af kvalitets materialer kan vi fremstille din garageport efter dine personlige ønsker, så den er i fuldstændig harmoni med dit hjem. Vi kan tilbyde garageporte der spænder fra den moderne til den klassiske stil. Porte der har et udsøgt og karakterfuldt udseende, til den port der kan skabe et arkitektonisk statement og sætte et unikt præg på dit hjem.

High-Line garageporte, er den perfekte kombination af holdbarhed, funktionalitet og charme. I High-Line serien kan du vælge imellem følgende overflader;

 • WOODGRAIN giver den overfladestruktur i træ, som ses i den klassiske garageport.
 • STUCCO har en pudset overflade og kan være med til at skabe en tidløs fremtoning.
 • SATIN giver et moderne design, der er helt UDEN overfladestruktur.

Wood-Line giver dig en garageport, hvor du ikke kan se forskel på vores paneler og paneler af ægte træ.

Design-Line har en unik fremtoning, fra det moderne og trendy til det naturlige og tidsløse.

Top-Line giver dig den ultimative kreative frihed. Her får du plads til at skabe dit eget design, der er konstrueret af en vedligeholdelsesfri aluminiumsramme. Top-Line kan også give dig vinduessektioner i de andre serier, det vil både være med til at give din port et andet udseende, men vil også sikre at du får et større lysindfald i din garage.

Design muligheder til din nye garageport.

Design muligheder til din nye garageport.

Se hele vores brochure her

 

Når du har valgt det design din nye garageport skal have, så skal du finde ud af om du ønsker din port i den hvide holdbare standardfarve, som næsten alle vores porte leveres i, eller om du har et bestemt farve ønske. Der er stort set ingen begrænsninger på, hvilken farve din nye garageport kan få.

 

 

Du skal også finde ud af om du vil have dør eller vinduer i din nye port. Der er flere forskellige muligheder og er du i tvivl, så skal vores portmontør nok hjælpe dig, så godt han kan.

Hvis der i din garage ikke er nogen anden indgang, end igennem din port, vil vi anbefale at du får sat en nødåbner på. En nødåbner skal bruges, hvis din garageports automatik uventet går i stykker, og der ikke er en anden vej ind.

 

 

Sikkerhed og garanti på din nye garageport

Med en garageport fra os, garanterer vi at du får et pålideligt og holdbart produkt, der kan betjenes nemt og sikkert. Når du køber din garageport igennem os, giver vi dig 10 ÅRS PRODUCENTGARANTI* på hele din port.

Vi ved at sikkerheden i dit hjem er vigtig, det er også derfor at sikkerhed er den primære overvejelse når det gælder konstruktion og betjening af vores garageporte. 

 • Det er et lovmæssigt krav, at din nye garageport skal have fingerbeskyttelse. Det er en sikkerhedsanordning, der skal forhindre dine fingre i at komme i klemme mellem panelerne, når du åbner og lukker porten.
 • Som standard har din nye port den lovpligtige fjederbrudssikring. Dette sikre at porten ikke pludselig lukker i uforudsete situationer, hvilke kan forårsage skade eller farlige situationer.
 • Din garageport har selvfølgelig indbrudsbeskyttelse.
 • Hvis din garageport er drevet af en elmotor, er den automatisk beskyttet af en anti-løfteenhed.
 • Det er standard, at vores garageporte er udstyret med en kraftbegrænser. Dette sikre, at porten åbner automatisk i tilfælde af let modstand, fra ex. dit barn eller din bil.

 

Din garageports styreskinnesystem

For at du kan åbne og lukke din garageport, skal der monteres et styreskinnesystem. Det er skinnens kvalitet og stabilitet der i høj grad afgør din garageports levetid. For at vi kan være sikre på, at vi kan levere en skinne, uanset hvad dit behov er, så har vi 5 forskellige kvalitetsløsninger til dig. Alle vores styreskinnesystemer er designet så de ruller lodret op og ned, det betyder for dig, at du kan udnytte pladsen både foran og bagved porten optimalt. Vi skal nok hjælpe dig med, at vælge det helt rigtig styreskinnesystemt til dig og din nye garageport. 

Alle vores ledhejseporte kan laves med og uden portautomatik.

 

Brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os nu

Har du spørgsmål til vores garageporte, eller ønsker du yderligere oplysninger om muligheden for selv at designe en garageport hos UNI-TEK. Så er du velkommen til at kontakte Carit på tlf. 61 11 11 02 eller på mail carit@uni-tek.dk, han står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål. Ønsker du, at få et uforpligtende tilbud, kan du også udfylde vores formular herunder.

Standard garageport

Er du i stedet for interesseret i en garageport med standard mål. Så vil vi anbefale dig, at kigge nærmere på vores Select-Line serie.

 • 28 forskellige størrelser
 • 9 forskellige designs
 • Op til 19 forskellige farvemuligheder

 

* Den omfatter de dele, der kan slides, såsom: Torsionsfjedre, hejsekabler, hængsler og ruller. En udførlig beskrivelse af de vilkår, der gælder for denne garanti, kan fås efter anmodning.