Garageport fra UNI-TEK A/S

Portservice

Vi rykker ud med portservice døgnet rundt – ring til os på telefon 61 11 11 01

Hos UNI-TEK A/S udfører vi portservice 24 timer i døgnet, på din garage- eller industriport - Vi kommer ud på alle tider af døgnet til akutte situationer. Afhængig af skadens eller problemets omfang, udfører vi nød-reparationer på stedet og kommer snarest indenfor normal åbningstid og fuldfører opgaven. Kontakt os, så du kan høre mere om muligheden for, at benytte vores portservice 24 timer i døgnet.

 

En serviceaftale af porte forlænger portens levetid - Serviceeftersyn af porte

Professionel portservice: Serviceeftersyn af porte, er et regelmæssig og forebyggende serviceeftersyn af din port forlænger dens levetid væsentligt. Derfor tilbyder vi muligheden for en serviceaftale, så din port regelmæssigt bliver kontrolleret, justeret og smurt. Når du har en port-serviceaftale hos os, kontakter vi dig, når det er tid til service.

Serviceeftersyn af porte:

Vi anvender kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, og vi yder selvfølgelig fuld garanti på vores udførte arbejde. Vores servicevogne har altid de mest anvendte reservedele med, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

Vi udfører portservice på alle porttyper og -mærker i hele Danmark. Vi har blandt andet god erfaring med, at udføre portservice/serviceeftersyn af porte på blandt andet garageporte og industriporte til erhverv og landbrug. Vi tilbyder portservice til både privat- og erhvervskunder.

Serviceaftale af porte:

Få en serviceaftale til din port, så sørger vi for altid at udføre serviceeftersyn med henblik på de standarder, der er sat af Arbejdstilsynet. Vi henviser til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 832/98 & 14, hvori det bemærkes, at periodisk eftersyn og service skal foretages af en sagkyndig servicemedarbejder hvert år. Vi vil derfor anbefale dig at lave en serviceaftale af porte med UNI-TEK. Vi leverer portservice i Randers, Århus og Østjylland/Jylland m.v. 

Kontakt os i dag på 86 49 29 44 og hør hvad vi kan gøre for dig og din port!

 

Carit Thinesen, port montør hos UNI-TEK A/S

Du er også velkommen til at kontakte vores port montør Carit Thinesen direkte. Dette kan gøres på tlf. 61 11 11 02  eller på email carit@uni-tek.dk.

Du kan også sende ham en besked via vores tilbudsformular her.