Industriporte

Hos os, får du specialfremstillede industriporte, hvor sikkerhed, holdbarhed, tilpasningsmuligheder og udseende er vigtige faktorer. Du får et pålideligt produkt, der fungerer problemfrit under alle forhold, og et gennemprøvet produkt, som bliver fremstillet efter dine specifikationer og leveres til tiden. Vores industriporte leveres, monteres og kan serviceres i hele Danmark. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på industriporte, dette kan gøres via vores tilbudsformular eller kontakt os på tlf. 8649 2944 eller på mail portservice@uni-tek.dk allerede i dag. Vi kommer også gerne og hjælper med opmålingen af industriporte/porte til erhverv, så du er sikker på at få en industriport, der passer perfekt til din bygning.

 

Industriport fra UNI-TEK A/S
Industriporte fra UNI-TEK A/S
Industriport fra UNI-TEK A/S

 

 

Kvalitets industriporte og industrihejseporte til landbrug og erhverv/industri

Vi byder på et bredt udvalg af industriporte: kvalitetshejseporte/industrihejseporte og innovative specialporte til erhverv. Med de mange mulige kombinationer indenfor industriporte, kan vores industrihejseporte nemt integreres i både industrielle og kommercielle bygninger. Vi har et bredt udvalg af kvalitets og innovative industriporte, og vi kan hjælpe dig med hvilke specifikationer, der er bedst egnede til netop din industriport i stål eller aluminium, med eller uden vinduer-, og vi kan lave den i næsten enhver ønsket størrelse og farve.

Med vores industriporte/industrihejseporte, garantere vi den bedste kvalitet, og derfor får du et produkt, der giver optimal sikkerhed og holdbarhed. Vores teknikere har ekspertisen til at udvikle en egnet hejseport til selv den mest komplekse situation. Alle industriporte/ledhejseporte samles og monteres på lokaliteten. Vores industrihejseporte/ledhejseporte til industri er;

  • Fleksible - så du kan få det format, den funktionalitet og det udseende du ønsker. 
  • Holdbare - panelerne er galvaniserede og overfladebelagt. Det gør, at de er perfekt beskyttet mod korrosion, og det sikre dem en lang holdbarhed, selv ved udsættelse af ekstreme vejrforhold.
  • Certificerede - alle vores hejseporte opfylder kravene i CE NEN-standarden.
  • Pålidelige - alle vores hejseporte fremstilles udelukkende i Europa. Vores høje kvalitetsstandarder opretholdes ved hjælp produktinnovation og omfattende intern kvalitetskontrol. Vores produkter gør at vi er en af de førende port-producenter i Europa.

Når du vælger en industriport med automatik, er det rigtig vigtigt at der kommer en nødåbner på porten, hvis der ikke er en anden vej ind i garagen. For skulle automatikken drille, har vi ikke mulighed for at åbne porten, hvis der ikke er en nødåbner eller en anden indgang ind.

Før ny port fra UNI-TEK

Før

Ny port fra UNI-TEK

Vores montør fortsatte 1 på 2 beklædningen

Færdig ledhejseport fra UNI-TEK

Efter

Din nye industriport fra UNI-TEK

Industriporte: Pro-Line S40 er vores mest populære industrihejseport. Det er en universal stålport, som er fremstillet til at måle op til 12 meter i bredden. Pro-Line A40 er luksusmodellen i vores serie af hejseporte, den er fremstillet og designet efter dine personlige ønsker.

Pro-Line S40

Vores S40 hejseporte har en høj isoleringsværdi,  da de er fremstillet af 40 mm. tykke stålsandwichpaneler, hvor han- og hunprofilerne sikre, at de passer nærmest sømløst sammen og beklædningen er adskilt af en brandhæmmende polyuretanskumkerne (CFC-fri). Den ekstra tykke stålbeklædning som er galvaniseret, beskytter portene mod korrosion og deformering og derved sikre en lang levetidderudover er de fremstillet efter mål, så den passer nøjagtig til den specificerede størrelse. 

Vinduer i din industriport vil være med til, at give mere lys og et bedre udseende. Til Pro-Line S40-modellerne, kan du kan vælge mellem isolerede ovale eller rektangulære vinduer. Er ønsket, at øge mængden af lys, er det muligt at montere vinduer i hele hejseportens bredde. Det gør vi ved at kombinere S40-stålpaneler med A40-vinduessektioner i aluminium. Det vil give din hejseport en mere industriel fremtoning, og er en enkel måde at skabe et lysere arbejdsområde.

Pro-Line A40 - industriport i aluminium

Det er en robust, pålidelig og holdbar hejseport i aluminium, der byder på mange muligheder. Du kan skabe en unik industriport, der afspejler bygningens arkitektur og virksomhedens identitet. Med det fleksible layout, har du en kreativ frihed. Hver port er lavet af forskellige sektionerne, som du er med til at designe. I hver aluminiumsramme kan der monteres en eller flere typer af paneler, som er med til at skabe din unikke hejseport. Vi har en bred række af transparente og blanke paneler, der giver et uendeligt antal af kombinationer, og derved er du sikker på, at få en hejseport med individuel stiltilpasning.

UNI-TEks hejseporte i aluminium, er endnu mere holdbare takket være materialernes høje kvalitet. De gennemsigtige fyldninger i designet  sørger for at den maksimale mængde lys trænger ind i bygningen og er med til at give hejseporten en attraktiv fremtoning. Den ekstra mængde lys der trænger ind i bygningen, gør at ekstra kunstig belysning ofte er unødvendigt og kan derfor være med til at garantere store besparelser.

 

Særlige industriledhejseporte til specifikke anvendelser

Vi har med vores erfaring, fået den rette viden til at vi kan udvikle innovative løsninger til specifikke anvendelser. Vi har f.eks. udvidet vores produktserie med særlige aflæsningsporte og ekstra store hejseporte, der kan bruges til varehuse, ekstraisolerede ST-porte til lagerrum, aluminiumsporte til fødevare- og drikkevareindustrien og ekstra store hejseporte til skibsværfter og hangarer. Vi kan altså udvikle specialfremstillet hejseport, der passer til dine aktuelle behov. Du kan se mere i vores brochure, eller kontakt os på tlf. 8649 2944 eller på mail portservice@uni-tek.dk

Her kan du se en af de kreative løsninger vores portmontører laver, hvis der ikke er plads nok til en af de mere almindelige portløsninger. Det kaldes en in side-out port, hvor port skinner og automatik sidder uden på, og derved mister man ikke noget af sin rumlængde. Denne løsning er også ideal til lave bygninger, hvor der ikke er plads nok til skinnerne i højden, derudover er der også miljøfordele i forhold til støv, ved denne type port.

 

Inside-out port fra UNI-TEK A/S

Sikkerhed af din ledhejseport

Alle vores industriledhejseporte er CE-godkendt, og dermed sikre i brug. Ledhejseporte skal op til 2.5 meter have fingerbeskyttelse, for at være CE-godkendt. Dog har vi valgt at udstyre ALLE vores industriporte med fingerbeskyttelse, uanset højden. For når alt kommer til alt, så er din og dine medarbejderes sikkerhed den afgørende faktor. 

Naturligvis opfylder vores hejseporte og styreskinnesystemer de gældende produktstandarder (EN13241 1) for industriporte, kommercielle porte, garageporte og hegn i overensstemmelse med Byggevaredirektivet (CDP) og Maskindirektivet (MD). Portene er også udstyret med TÜV-godkendte sikkerhedskomponeneter: fjeder- og wirebrudssikring og (omstillig) tovslækafbryder. Udover standard (obligatoriske) sikkerhedsanordninger kan vi også tilbyde supplerende sikkerhedsanordninger.

 

Vedligehold og servicering af læsseramper

Udover industriporte så kan vi også hjælpe dig med at vedligeholde og servicere dine læsseramper, så de hele tiden bliver holdt godt kørende. Har du brug for en eller flere nye læsseramper, så kan vi også hjælpe dig med det. Kontakt Jesper  på nedenstående oplysninger, så kan i sammen finde ud af dine behov.

Læsseramper fra UNI-TEK A/S

Har du brug for hjælp?

Så er du altid velkommen til at kontakte Jesper Pedersen

 Tlf. 20 14 90 46│Email jp@uni-tek.dk 

 

 

 

Industriport fra UNI-TEK A/S

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så udfyld vores tilbudsformular her.

Tilbudsformular