Garageport fra UNI-TEK A/S

Få en specialdesignet garageport med et personligt præg

Med garageporte fra UNI-TEK, har du som kunde mulighed for at designe din nye garageport, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne gennem hele designprocessen med vores faglige ekspertise, så du er sikker på, at den færdige garageport bliver som ønsket. Vi tilbyder selvfølgelig levering, montering og service af garageporte i hele Danmark. Du kan altid kontakte os på tlf. 8649 2944 eller på mail portservice@uni-tek.dk, for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål.

Med en garageport fra os, garanterer vi at du får et pålideligt og holdbart produkt, der kan betjenes nemt og sikkert. Når du køber din garageport igennem os, giver vi dig 10 ÅRS PRODUCENTGARANTI* på hele din port.

Vi ved at sikkerheden i dit hjem er vigtig, det er også derfor at sikkerhed er den primære overvejelse når det gælder konstruktion og betjening af vores garageporte

Når du vælger en garageport med automatik, er det rigtig vigtigt at der kommer en nødåbner på porten, hvis der ikke er en anden vej ind i garagen. For skulle automatikken drille, har vi ikke mulighed for at åbne porten, hvis der ikke er en nødåbner eller en anden indgang ind. Vi leverer garageporte i hele landet.

 

Her kan du se før og efter billede, efter et besøg fra vores port montør.

Her kan du se hvor stor en forskel det gør, når man får en ny garageport i ens facade. 

Vores montør fortsatte en "1 på 2 beklædning" rundt om de 2 nye ledhejseporte, for at matche den blivende del af facaden.

 

 

Din nye garageport fra UNI-TEK

Med vores brede udvalg af kvalitets materialer kan vi fremstille din garageport efter dine personlige ønsker, så den er i fuldstændig harmoni med dit hjem. Vi kan tilbyde garageporte der spænder fra den moderne til den klassiske stil. Porte der har et udsøgt og karakterfuldt udseende, til den port der kan skabe et arkitektonisk statement og sætte et unikt præg på dit hjem.

High-Line garageporte, er den perfekte kombination af holdbarhed, funktionalitet og charme. I High-Line serien kan du vælge imellem følgende overflader;

  • WOODGRAIN giver den overfladestruktur i træ, som ses i den klassiske garageport.
  • STUCCO har en pudset overflade og kan være med til at skabe en tidløs fremtoning.
  • SATIN giver et moderne design, der er helt UDEN overfladestruktur.

Wood-Line giver dig en garageport, hvor du ikke kan se forskel på vores paneler og paneler af ægte træ.

Design-Line har en unik fremtoning, fra det moderne og trendy til det naturlige og tidsløse.

Top-Line giver dig den ultimative kreative frihed. Her får du plads til at skabe dit eget design, der er konstrueret af en vedligeholdelsesfri aluminiumsramme. Top-Line kan også give dig vinduessektioner i de andre serier, det vil både være med til at give din port et andet udseende, men vil også sikre at du får et større lysindfald i din garage.

 

Port panel oversigt fra UNI-TEK A/S

 

Se hele vores brochure her

 

Udover designet så skal du tage stilling til;

  • Farve, der er stort set ingen begrænsning her.
  • Med eller uden vinduer.
  • Skal der en dør i.
  • Skal der monteres en nødåbner.

Så skal vi nok hjælpe dig med hvilket styreskinnesystem der vil være bedst til din port. Ens for alle vores styreskinner er at de ruller lodret op og ned, så du kan udnyttet pladsen både foran og bagved porten optimalt.

 

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på tlf. 8649 2944 eller på mail portservice@uni-tek.dk

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, kan du også benytte denne Tilbudsformular

 

 

Grå garageporte fra UNI-TEK A/S
Special designet garageport fra UNI-TEK A/S
Garageport med vinduer fra UNI-TEK A/S

 

 

special designet garageport fra UNI-TEK A/S
Garageport fra UNI-TEK A/S
Garageport fra UNI-TEK A/S

 

 

Standard garageport

Er du i stedet for interesseret i en garageport med standard mål. Så vil vi anbefale dig, at kigge nærmere på vores Select-Line serie.

  • 28 forskellige størrelser
  • 9 forskellige designs
  • Op til 19 forskellige farvemuligheder

Vil du se mere om vores standardporte, kan du se vores Select-Line serie her.

 

Hvide garageporte fra UNI-TEK

* Den omfatter de dele, der kan slides, såsom: Torsionsfjedre, hejsekabler, hængsler og ruller. En udførlig beskrivelse af de vilkår, der gælder for denne garanti, kan fås efter anmodning.