Garageport fra UNI-TEK A/S

Hos UNI-TEK leverer vi totalløsninger til din port

Ledhejseporte til industri, landbrug og private - Design af industriporte m.v.

UNI-TEK leverer ledhejseporte til både private, industri og landbrug i hele Danmark. Da portene er fremstillet i korrosions beskyttede materialer af høj kvalitet, der er tilpasset det danske klima, garanterer vi, at ledhejseporte fra UNI-TEK har en rigtig lang levetid. Derudover klarer vi også eftersyn og service af alle typer porte. Vores porte opfylder samtlige sikkerhedskrav og de tilsvarende EU-direktiver.

Vi har specialiseret os i ledhejseporte, som udgør størstedelen af vores sortiment af porte/industriporte, primært garageporte og industriporte.

Som kunde har du mulighed for helt selv at designe drømmeporten. Du kan vælge design, farve, størrelse, struktur og mønster, så porten bliver præcis, som du ønsker.

Service af din port

UNI-TEK udfører døgnservice på industriporte og ledhejseporte m.v. Vi kommer ud på alle tider af døgnet til akutte situationer. Afhængig af skadens eller problemets omfang, udfører vi nød-reparationer på stedet og kommer snarest indenfor normal åbningstid og fuldfører opgaven. Kontakt os for at høre mere om muligheden for at benytte vores døgnservice til industri og landbrug m.v..

 

Vi rykker ud døgnet rundt – har du et akut problem, så ring til os på tlf. 61111101

 

 

Industriporte fra UNI-TEK

 

Se mere om vores industriporte på linket herunder.

Se mere

Garageport fra UNI-TEK

 

Se mere om vores special fremstillede garageporte på linket herunder.

Se mere

Hvid garageport fra UNI-TEK A/S

 

Se mere om vores standard garageporte på linket herunder.

Se mere