Garageport fra UNI-TEK A/S

Industriporte

Industriporte: Totalløsninger til porte: ledhejseporte og industriporte m.v.

Ledhejseporte til industri, landbrug og private - Design af industriporte m.v.

Industriporte: UNI-TEK leverer ledhejseporte og industriporte til både private, industri/erhverv og landbrug i hele Danmark. Da portene er fremstillet i korrosionsbeskyttede materialer af høj kvalitet, der er tilpasset det danske klima-, garanterer vi, at ledhejseporte og industriporte fra UNI-TEK har en rigtig lang levetid. Derudover klarer vi også eftersyn og service af alle typer porte. Vores industriporte opfylder samtlige sikkerhedskrav og de tilsvarende EU-direktiver.

Vi har specialiseret os i ledhejseporte, som udgør størstedelen af vores sortiment af porte/industriporte, primært garageporte og industriporte.

Som kunde har du mulighed for helt selv at designe industriporte og drømmeporte. Du kan vælge design, farve, størrelse, struktur og mønster, så porten bliver præcis, som du ønsker.

Service af din port og af industriporte

UNI-TEK udfører døgnservice på industriporte og ledhejseporte til industri/erhverv og landbrug m.v. Vi kommer ud på alle tider af døgnet til akutte situationer. Afhængig af skadens eller problemets omfang, udfører vi nød-reparationer på stedet og kommer snarest indenfor normal åbningstid og fuldfører opgaven. Kontakt os for at høre mere om muligheden for at benytte vores døgnservice til ledhejseporte til industri/industriporte og porte til landbrug m.v. Vi servicerer i Randers, Aarhus, Østjylland/Midtjylland og Jylland m.v.

 

Vi rykker ud til industriporte døgnet rundt – har du et akut problem med industriporte til erhverv m.v., så ring til os på tlf. 61111101

 

 

Industriporte fra UNI-TEK

 

Se mere om vores industriporte på linket herunder.

Se mere

Garageport fra UNI-TEK

 

Se mere om vores special fremstillede garageporte på linket herunder.

Se mere

Hvid garageport fra UNI-TEK A/S

 

Se mere om vores standard garageporte på linket herunder.

Se mere