Vi søger kvalificerede medarbejdere til at styrke vores hold

UNI-TEK, en førende virksomhed inden for bygningstål og industriservice, har på baggrund af deres imponerende vækst og ønske om fortsat udvikling ansat flere medarbejdere i 2023. Virksomheden har allerede udvidet deres hold og planlægger yderligere ansættelser for at imødekomme efterspørgslen på deres tjenester. De søger nu portmontører, uddannede klejnsmede og tekniske salgsmedarbejdere.

I løbet af 2023 har UNI-TEK ansat 14 nye medarbejdere, herunder 10 smede, 2 portmontører og 2 kontorarbejdere. Virksomheden søger i øjeblikket 5-10 smede, 2 portmontører og forventer også at have behov for yderligere kontorarbejdere i fremtiden. Derfor søger de ekstra arbejdskraft for at imødekomme den stigende efterspørgsel på deres ydelser.

UNI-TEK er særligt interesseret i medarbejdere med de rette kvalifikationer og kompetencer. De lægger vægt på ansøgninger fra kandidater med god erfaring og relevant uddannelse. For smede og montører er det vigtigt at have erfaring inden for industrien og være i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret.

UNI-TEK er også åbne for ansøgninger fra team eller makkerpar af smede, der kan arbejde godt sammen inden for vedligehold af procesindustrien.

Personlige kvaliteter, såsom mødestabilitet, fleksibilitet, positivitet og samarbejdsvilje, værdsættes af UNI-TEK. De forventer, at ansatte kan bidrage til et positivt arbejdsmiljø, finde løsninger og handle handleorienteret, selv under pres.

UNI-TEK tilbyder deres medarbejdere en række fordele, herunder fokus på det sociale aspekt, muligheden for at blive en del af et dygtigt og kvalificeret team, en fast stilling på 37 timer om ugen, konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer samt sundhedsforsikring og formstøbte høreværn.

UNI-TEK er ivrige efter at byde nye kvalificerede medarbejdere velkommen til deres team og er dedikeret til at fortsætte deres succesfulde vækststrategi.

For at ansøge om stillingerne hos UNI-TEK kan interesserede kandidater kontakte Camilla på csm@uni-tek.dk.

Så hvis du er en dygtig smed, montør, eller har andre relevante kompetencer, er det tid til at undersøge mulighederne hos UNI-TEK, hvor du kan være med til at bidrage til virksomhedens vækst og succes.

Yderligere information om de ledige stillinger hos UNI-TEK kan findes HER.

 

Af Andreas Reumert Christiansen