Mere plads til vækst og effektivitet

For at skabe mere effektivt produktions flow og imødekomme den stigende vækstkurve udbygger UNI-TEK deres base på Ørneborgvej til dobbelt størrelse.

UNI-TEK er midt i en spændende vækstperiode. Med et stadigt stigende antal kunder har behovet for udvidelse gjort sig gældende. Ifølge Driftsdirektør Jesper Vinther har virksomheden brug for mere plads for at kunne håndtere den voksende ordre- og kundetilgang samt skabe bedre arbejdsforhold for sine medarbejdere.

 

 

Effektivitet gennem udvidelse

Da UNI-TEK i 2013 flyttede til Ørneborgvej 48 havde de ikke forventet at have brug for mere plads, men en fyldt ordrebog i de seneste år har udfordret pladsforholdene hos UNI-TEK. For at løse disse udfordringer samt sikre effektivitet og sikkerhed arbejder UNI-TEK nu på højtryk med tilbygninger. Med tilbygningerne ønsker UNI-TEK at skabe et mere effektivt flow i produktionen.

Den primære årsag til udvidelsen er at imødekomme den fortsatte vækst og opfylde kundernes efterspørgsel samt skabe bedre arbejdsforhold for de ansatte. Fortæller ejeren af UNI-TEK Lars Nielsen.

UNI-TEK planlægger at udvide til dobbelt størrelse uden at fordoble deres CO2-udledning.

Derudover repræsenterer UNI-TEK's udvidelsesprojekt en spændende fase i virksomhedens udvikling og vil forbedre deres kapacitet, effektivitet og arbejdsforhold for medarbejderne. Dette initiativ viser deres engagement i at levere kvalitet og bæredygtighed i alle aspekter af deres virksomhed.

Arkitektonisk indtryk

Arkitektfirmaet KARAKTER arkitektur ApS har stået for designet både udvendigt og indvendigt i forbindelse med tilbygningen og renoveringen af de eksisterende produktions-, administrations- og velfærdsfaciliteter.

Design og konstruktion er blevet udviklet med udgangspunkt i UNI-TEKs ejer Lars Nielsens visioner. Alle de eksisterende bygninger er blevet integreret i den nye plan, hvilket vil muliggøre fortsat drift, mens udvidelsen finder sted.

Planen for udvidelsen

Udvidelsesprojektet begyndte den 11. september 2023 og vil omfatte to etaper. Den første etape omfatter bygningen af en ny produktionshal i direkte forlængelse af den eksisterende svejsehal. Denne forventes at stå færdig i slutningen af 2023. Den anden etape omfatter administration og velfærdsfaciliteterne, og forventes færdig omkring midten af 2024. Dette vil skabe en ny helhed, der optimerer projektadministration og velfærdsfaciliteterne for medarbejderne.

 

Af Andreas Reumert Christiansen