Altaner fra UNI-TEK A/S

Kvalitets smedearbejde og service

Vi har mange års erfaring indenfor faget, derfor har vi den faglige viden og ekspertise der skal til for, at vi kan hjælpe dig med at få opfyldt de behov du måtte have indenfor smedearbejdet. Vi har store krav til vores smede, så derfor er de alle uddannet indenfor faget. Vi sørger for at holde deres certificeringer opdateret, så de hele tiden kan udføre deres arbejde med den højest mulige præcision, og at de kan udføre alle typer af svejseopgaver. Derfor består vores smedeafdeling også af 3 afdelinger i alt, det er vores måde at garantere dig på, at de medarbejdere der hjælper dig, er de bedste vi har, til dit behov.

 

Smedearbejde til dit behov!

Vi kan hjælpe dig, med alle former for stålkonstruktioner og bygningsstål. Vores tegner og smede kan konstruere lige præcis det du mangler, hos os er det kun fantasien der sætter grænsen. Når du bestiller ved os, så kan du selv bestemme om vi skal være en del af hele processen eller blot hjælpe dig med en del af den. Vi leverer komplette løsninger, hvor du får;

  • Opmåling
  • Produktion
  • Overfladebehandling
  • Montering

Vi leverer i hele Danmark, og til både privat og erhverv.

Har du brug hjælp eller et tilbud, så kontakt Søren på tlf. 60 11 58 72 eller på mail sen@uni-tek.dk, så kan han hjælpe dig hele vejen igennem processen. Du kan også se mere om, hvad vi tilbyder indenfor bygningsstål her.

 

 

Industri service og vedligehold

Vores montører kører i hele Danmark, og de har selvfølgelig de nødvendige svejsecertifikater. Vi tilbyder service, reparationer og vedligehold af bl.a. fabriksanlæg, maskiner, transportbånd og elevatorer, alt der har med den almindelige drifts vedligeholdelse af proces industrien kan vi klare for dig. Derudover kan vi være behjælpelige med fremstilling og renovering af bl.a. reservedele, komponenter, støbeskabeloner og forme, samt serieproduktion indenfor bl.a. beton og proces industrien.

Har du brug for, at høre hvad vi kan gøre for dig, så kontakt Anders på tlf. 29 43 04 62 eller på mail anders@uni-tek.dk

 

Her kan du se noget af det vores industri serviceteam kan hjælpe dig med. En af vores kunder havde desværre været så uheldig at få ødelagt et autoværn efter en påkørsel.

Hurtig udskiftning og sikkerheden er genetableret.

Skadet autoværn.

Skadet autoværn.

Repareret autoværn.

Repareret autoværn.

 

 

Standard beslag

Ved hjælp af vores svejserobot, har vi øget vores produktion med næsten 100%. Vi kan derfor være behjælpelig med serieproduktion af indstøbningsbeslag til bl.a. beton industrien, samt vi kan være behjælpelige med serieproduktioner til byggebranchen.

Har du brug for at få lavet standard beslag, så kontakt Frank på tlf. 61 46 61 01 eller på mail frh@uni-tek.dk.

Har du brug for et tilbud? Så kontakt os nu

Har du brug for et tilbud, så kontakt os på tlf. 86 49 29 44 eller på mail kontakt@uni-tek.dk. Vi garanterer, at vi lever op til EUs internatioanle direktiver og den harmoniserede standard EN 1090, som du kan læse mere om her.