Industriporte

PORTEN
Uni-tek leverer og monterer kvalitets ledhejseporte tilpasset efter mål og individuelle specifikationer. Gennemgangsdøre og vinduer kan integreres i portene hvis ønsket. Portene kan lakeres og leveres i alle RAL farver. Portenes indvendige side er stuccopræget med vandrette profileringer og leveres, ligesom portens udvendige side, som standardlakeret gråhvid svarende til RAL9002.

AUTOMATIK
Automatikken leveres som en standard med mulighed for montering af radiomodtager trækkontakt og radar. Kan leveres med fjernbetjening, kædetræk eller automatik. Når automatikken leveres med frekvensstyring, øger dette portens hastighed, og reducerer varmetabet fra bygningen ved megen trafikgennemgang. Automatikken leveres med 5 års garanti.

OPBYGNING
Portene er opbygget i sandwich sektioner og har et højt isoleringsniveau. De er isoleret med freon-fri brandhæmmende polyuretan hårdtskum og udført i stål eller anodiseret aluminium og sektionen fremstår i stucco (nopret) struktur. Portene skal fungere problemfrit i mange år, så derfor er panelerne i portene beskyttet mod deformation og korrosion, takket være materialer af høj kvalitet, som er galvaniseret og coatet. Dette garanterer lang levetid på portene, både ved hyppig rengøring og under særdeles hårde omstændigheder. Derudover er panelerne forsynet med en ekstra integreret forstærkningsliste i stål, hvilket forbedrer stabiliteten og sikrer langvarig drift af alle fastgørelseskomponenter.

SIKKERHED
Alle portene er CE-godkendt, hvilket vil sige at de lever op til EU’s standarder. De leveres med fjederbrudssikring, der sikrer at porten ikke falder ned i tilfælde af fjederbrud.

Hvis der er ønsker udover de nævnte muligheder, har vi viden og færdighed til at imødekomme de mere komplekse individuelle ønsker.

UNI-TEK A/S
Cookie- og privatlivspolitik