Garageporte

PORTEN
Der findes flere forskellige løsninger inden for garageporte. Uni-Tek leverer kun kvalitetsporte. Alle porte er udstyret med hængsler, ruller, skinner m.v. i samme standard, som er gældende for industriporte. Vi kan derfor altid skaffe nye reservedele, hvis dette skulle blive nødvendigt.
Portene leveres som standard i hvid (RAL9002), men kan leveres i alle RAL farver.

AUTOMATIK
Portautomatikken leveres som standard med integreret loftslys og 2 stk. fjernbetjening. Automatikken overvåger portens bevægelser og vil automatisk returnere hvis den møder modstand. Alle automatikker kan leveres med trådløs indvendig tryk og kodetastatur, samt ekstra fjernbetjening. Der kan tilkøbes modul til åbning ved hjælp af smartphone. Automatikker leveres med 5 års garanti.

OPBYGNING
De enkelte sektioner er udført som sandwichkonstruktion, med 42 mm freonfrit polyuretanskum, hvilket gør at de er fuldisoleret. Begge sider af sektionerne består af varmgalvaniseret stålplader med polyesterbehandling, hvilket giver en rigtig god korrosionsbeskyttelse.
De solide og smidige gummitætninger holder porten effektiv tæt for vand og blæst.
Disse oplysninger er gældende for alle garageporttyper.

SIKKERHED
Alle Uni-Tek’s garageporte er CE mærket, hvilket vil sige at de lever op til EU’s standarder. De leveres med fjederbrudssikring, der sikrer at porten ikke falder ned i tilfælde af fjederbrud.

UNI-TEK A/S
Cookie- og privatlivspolitik