Garageport fra UNI-TEK A/S

Port-service

Vi rykker ud døgnet rundt – ring til os på telefon 61 11 11 01

Hos UNI-TEK A/S udfører vi døgnservice. Vi kommer ud på alle tider af døgnet til akutte situationer. Afhængig af skadens eller problemets omfang, udfører vi nød-reparationer på stedet og kommer snarest indenfor normal åbningstid og fuldfører opgaven. Kontakt os for at høre mere om muligheden for at benytte vores døgnservice.

 

En serviceaftale forlænger portens levetid

Regelmæssig, forebyggende serviceeftersyn forlænger et produkts levetid væsentligt. Derfor tilbydes en serviceaftale, der betyder, at porten regelmæssigt bliver kontrolleret, justeret og smurt.

Med en serviceaftale hos os, kontakter vi dig, når der er tid til service.

Vi anvender kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, og vi yder selvfølgelig fuld garanti på vores udførte arbejde. Vores servicevogne har altid de mest anvendte reservedele med, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

Vi udfører port-service på alle port-typer og mærker i hele Danmark. Vi har blandt andet god erfaring med, at udføre port-service på garageporte og industriporte til erhverv og landbrug. Vi tilbyder port-service til både privat- og erhvervskunder.

Vi udfører altid serviceeftersyn med henblik på de standarder, der er sat af Arbejdstilsynet. Vi henviser til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 832/98 & 14, hvori det bemærkes, at periodisk eftersyn og service skal foretages af en sagkyndig servicemedarbejder hvert år. Vi vil derfor anbefale dig at lave en serviceaftale med UNI-TEK.

Kontakt os i dag på 86 49 29 44 og hør hvad vi kan gøre for dig og din port!