Industriporte med glas og brun-metallic maling fra UNI-TEK A/S

Industriporte til landbrug og erhverv fra UNI-TEK

Hos os, får du en specialfremstillet hejseport, hvor sikkerhed, holdbarhed, tilpasningsmuligheder og udseende er vigtige faktorer. Du får et pålideligt produkt der fungerer problemfrit under alle forhold, og et gennemprøvet produkt, som bliver fremstillet efter dine kvalifikationer og leveres til tiden. Vores indsutriporte leveres, monteres og kan serviceres i hele Danmark. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud, dette kan gøres via vores tilbudsformular eller kontakt Carit på tlf. 61 11 11 02 eller på mail carit@uni-tek.dk allerede i dag. Vi kommer også gerne og hjælper med opmålingen, så du er sikker på at få en port der passer perfekt til din bygning.

 

Kvalitetsledhejseport

Vi byder på et bredt udvalg af kvalitetshejseporte og innovative specialporte. Med de mange mulige kombinationer, kan vores hejseporte nemt integreres i både industrielle og kommercielle bygninger. Vi kan hjælpe dig med hvilke specifikationer der er bedst egnede til netop din port, stål eller aluminium, med eller uden vinduer og vi kan lave den i næsten enhver ønsket størrelse og farve.

Med vores hejseporte, garantere vi den bedste kvalitet og derfor får du et produkt, der giver optimal sikkerhed og holdbarhed. Vores teknikere har ekspertisen til at udvikle en egnet hejseport til selv den mest komplekse situation. Alle portene samles og monteres på lokaliteten. Vores hejseporte er;

  • Fleksible - så du kan få det format, den funktionalitet og det udseende du ønsker. 
  • Holdbare - panelerne er galvaniserede og overfladebelagt. Det gør, at de er perfekt beskyttet mod korrosion, og det sikre dem en lang holdbarhed, selv ved udsættelse af ekstreme vejrforhold.
  • Certificerede - alle vores hejseporte opfylder kravene i CE NEN-standarden.
  • Pålidelige - alle vores hejseporte fremstilles udelukkende i Europa. Vores høje kvalitetsstandarder opretholdes ved hjælp produktinovation og omfattende intern kvalitetskontrol. Vores produkter gør at vi er en af de førende portproducenter i Europa.

 

Din nye industriledhejseport fra UNI-TEK

Pro-Line S40 er vores mest populære industrihejseport. Det er en universal stålport, som er fremstillet til at måle op til 12 meter i bredden. Pro-Line A40 er luksusmodellen i vores serie af hejseporte, den er fremstillet og designet efter dine personlige ønsker.

Pro-Line S40

Vores S40 hejseporte har en høj isoleringsværdi  da de er fremstillet af 40 mm. tykke stålsandwichpaneler, hvor han- og hunprofilerne sikre, at de passer nærmest sømløst sammen og beklædningen er adskilt af en brandhæmmende polyuretanskumkerne (CFC-fri). Den ekstra tykke stålbeklædning som er galvaniseret, beskytter portene mod korrosion og deformering og derved sikre en lang levetid, derudover er de fremstillet efter mål, så den passer nøjagtig til den specificerede størrelse. 

Vinduer i din hejseport vil være med til, at give mere lys og et bedre udseende. Til Pro-Line S40-modellerne, kan du kan vælge mellem isolerede ovale eller rektangulære vinduer. Er ønsket, at øge mængden af lys, er det muligt at montere vinduer i hele hejseportens bredde. Det gør vi ved at kombinere S40-stålpaneler med A40-vinduessektioner i aluminium. Det vil give din hejseport en mere industriel fremtoning, og er en enkel måde at skabe et lysere arbejdsområde.

Pro-Line A40

Det er en robust, pålidelig og holdbar hejseport i aluminium, der byder på mange muligheder. Du kan skabe en unik port, der afspejler bygningens arkitektur og virksomhedens identitet. Med det fleksible layout, har du en kreativ frihed. Hver port er lavet af forskellige sektionerne, som du er med til at designe. I hver aluminiumsramme kan der monteres en eller flere typer af paneler, som er med til at skabe din unikke hejseport. Vi har en bred række af transparente og blanke paneler, der giver et uendeligt antal af kombinationer, og derved er du sikker på, at få en hejseport med individuel stiltilpasning.

UNI-TEks hejseporte i aluminium, er endnu mere holdbare takket være materialernes høje kvalitet. De gennemsigtige fyldninger i designet  sørger for at den maksimale mængde lys trænger ind i bygningen og er med til at give hejseporten en attraktiv fremtoning. Den ekstra mængde lys der trænger ind i bygningen, gør at ekstra kunstig belysning ofte er unødvendigt og kan derfor være med til at garantere store besparelser.

 

Særlige ledhejseporte til specifikke anvendelser

Vi har med vores erfaring, fået den rette viden til at vi kan udvikle innovative løsninger til specifikke anvendelser. Vi har f.eks. udvidet vores produktserie med særlige aflæsningsporte og ekstra store hejseporte, der kan bruges til varehuse, ekstraisolerede ST-porte til lagerrum, aluminiumsporte til fødevare- og drikkevareindustrien og ekstra store hejseporte til skibsværfter og hangarer. Vi kan altså udvikle specialfremstillet hejseport, der passer til dine aktuelle behov. Du kan se mere i vores brochure, eller kontakt Carit på tlf. 61 11 11 02 eller på mail carit@uni-tek.dk.

 

Sikkerhed af din ledhejseport

Alle vores ledhejseporte er CE-godkendt, og dermed sikre i brug. Ledhejseporte skal op til 2.5 meter have fingerbeskyttelse, for at være CE-godkendt. Dog har vi valgt at udstyre ALLE vores porte med fingerbeskyttelse, uanset højden. For når alt kommer til alt, så er din og dine medarbejderes sikkerhed den afgørende faktor. 

Naturligvis opfylder vores hejseporte og styreskinnesystemer de gældende produktstandarder (EN13241 1) for industriporte, kommercielle porte, garageporte og hegn i overensstemmelse med Byggevaredirektivet (CDP) og Maskindirektivet (MD). Portene er også udstyret med TÜV-godkendte sikkerhedskomponeneter: fjeder- og wirebrudssikring og (omstillig) tovslækafbryder. Udover standard (obligatoriske) sikkerhedsanordninger kan vi også tilbyde supplerende sikkerhedsanordninger.

 

Få et uforpligtende tilbud, kontakt os nu

Har du spørgsmål til vores industriporte, eller ønsker du yderligere oplysninger om muligheden for selv at designe en garageport hos UNI-TEK? Så er du velkommen til at kontakte Carit på tlf. 61 11 11 02 eller på mail carit@uni-tek.dk, han står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål. Ønsker du, at få et uforpligtende tilbud, kan du også udfylde vores formular herunder.