Garageporte

Porten

Der findes flere forskellige løsninger inden for garageporte. Uni-Tek leverer kun kvalitetsporte. Alle porte er udstyret med hængsler, ruller, skinner m.v. i samme standard som er gældende for vore industriporte. Vi kan derfor altid skaffe nye reservedele hvis dette skulle blive nødvendigt.

Portene leveres som standard i hvid (ral 9010), men kan leveres i alle ral farver.

Sikkerhed

Alle Uni-Tek’s garageporte er CE mærket, hvilket vil sige at de lever op til EU’s standarder. De leveres med fingerklemtssikringer, der sikrer dine fingrer ikke bliver klemt mellem skinnerne, rullerne eller sektionerne, samt fjederbrudssikring, der sikrer at porten ikke falder ned i tilfælde af fjederbrud.

Opbygning

De enkelte sektioner er udført som sandwichkonstruktion, med 42 mm freonfrit polyuretanskum, hvilket gør at de er fuldisoleret. Begge sider af sektionerne består af varmgalvaniseret stålplade med plyesterbehandling, hvilket giver en rigtig god korrosionsbeskyttelse.
De solide og smidige gummitætninger holder porten effektiv tæt for vand og blæst.
Disse oplysninger er gældende for alle garageporttyper.

Automatik

Portautomatikken leveres som standard med integreret loftslys og 1 stk. fjernbetjening. Automatikken overvåger portens bevægelser og vil automatisk returnere hvis den møder modstand. Alle automatikker kan leveres med fotoceller og kodetastatur, samt ekstra fjernbetjening.

UNI-TEK A/S